Soós Nóra dr.
Soós Nóra dr.


Soós Nóra dr.

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta,

pszichoanalitikusan orientált szakpszichoterapeuta


        Tel:      +36 70 214-78-33

         Mail:     norasoos@gmail.com


Bemutatkozás:

Több évtizede foglalkozom különböző lélektani problémák illetve lélektani eredetű tünetek pszichoterápiájával. Pszichoanalitikusan orientált pszichoterápiás módszerrel dolgozom. A pszichoanalitikus pszichoterápia a külső és belső működésünket, a külvilághoz és önmagunkhoz való kapcsolódásaink mikéntjét nem-tudatosan (tudattalanul), ugyanakkor alapvetően meghatározó lelki tartalmainkkal foglalkozik. Ezek feltárása, felismerése és átdolgozása vezethet el a valódi és tartós pozitív változásokhoz. 24 évig a "Tündérhegyi Pszichoszomatikus és Pszichoterápiás Rehabilitációs Osztályon" dolgoztam pszichológus pszichoterapeutaként, sok éven át vezetőként is, ahol komplex pszichoterápiás rendszerben, mind bentlakásos, mind ambuláns formában dolgoztunk pácienseinkkel. 2006 óta magánpraxisban dolgozom. A gyógyítás mellett a képzés (főként egyéni és csoportos szupervízió) is szerepel tevékenységeim között.

Árak:

Az első interjú iiletve tájékozódó beszélgetések díja 17-20000 Ft. 
Pszichoterápiás megállapodás esetén az óradíjak adott paraméterek (célkitűzés, módszer, ülésgyakoriság) mentén kerülnek kialakításra. 


Skype terápiára annak indokoltsága esetén, a szükséges technikai és pszichoterápiás szakmai feltételek teljesülése esetén lehetőség van. A Skype ülések óradíja magasabb a személyesen zajló terápiák óradíjaitól. 

Működési engedély száma:    V-R-022/01223/2013

Create your website for free!