Endreffy Júlia
Endreffy Júlia


Endreffy Júlia

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

        

        Tel:     +36 20 580-53-48

        Mail:   endreffyj@gmail.com


Bemutatkozás

1998-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia szakán diplomáztam, majd 2004-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen klinikai szakpszichológusi, 2016-ban pedig ugyanott pszichoterapeuta szakvizsgát tettem. Közben 2012 és 2014 között pszichoanalitikus módszerspecifikus alap-, illetve 2015-ben speciális szemináriumokat végeztem. 1998 és 2004 között az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam; 2010 óta dolgozom magánrendelés keretei között.


Terápiás keretek

Az érzelmi nehézségek, életvezetési elakadások - legyenek ezek akár kapcsolatokra, akár karrierre vonatkozóak vagy munkahelyi jellegűek -  hátterében gyakran állnak a múltból, akár a gyermekkorból eredő tudattalan traumák, konfliktusok, amelyek tudatosítása sokat segíthet a jelenlegi nehézségek átdolgozásában, megoldásában, a szorongó, depresszív hangulatok oldásában, a továbblépésben.

Rendelésemen a hozzám jelentkező rövid, illetve hosszú pszichoterápia között választhat. A rövid terápia 25 alkalomból áll, előre megbeszélt, fix lezárási időponttal, és elsősorban egy, a jelenben a legnagyobb nehézséget okozó problémára fókuszál. Álmoknak, tudattalan folyamatoknak, gyermekkori élményeknek itt kisebb jelentősége van. Hosszú terápiában szerteágazóbb, az egész személyiséget érintő problematikával foglalkozunk, a cél a személyiség érése és az életöröm kiteljesedése; ennek érdekében mélyebben foglalkozunk álmokkal, tudattalan folyamatokkal, gyermekkori élményekkel. A hosszú terápiának nincs előre megbeszélt lezárási időpontja. Arról, hogy rövid, vagy hosszú terápiát választ-e, a hozzám jelentkező a negyedik beszélgetés alkalmával dönt.

A pszichoterapeutát az orvosi titoktartás köti.

Árak:

Egy ülés hossza 50 perc, díja 18 000 Ft. Az egy héten belül lemondott ülést ki kell fizetni. 


Működési engedély száma: BP-02R/022/02465-2/2014

Create your website for free!